Ja det startede nok tilbage i min tidligste barndom, min far som var lastbilchauffør, tog mig med til 1. maj demostrationerne i Struer. Jeg var fascineret af de røde faner, og min far fortalte mig levende om hvordan arbejderne havde måtte kæmpe for deres rettigheder. Således at alle nu kunne få et godt liv.
Jeg lagde særligt mærke til det lokale DUI Orkester, som altid gik i spidsen for demostrationen. Til min far, har jeg sagt at jeg godt kunne tænke mig at spille i orkesteret. Allerede som fem årig var jeg startet på blokfløjte i Struer Musikskole, jeg kendte til noder, og fik senere undervisning i el-orgel. Men som seks årig fik jeg blødninger i ørerne og mistede meget af min hørelse. Dermed blev musik svært. Men jeg holdt fast på at jeg gerne ville spille i DUI orkesteret, og sådan kom det også til at gå, på trods af hørehandicappet fik jeg lært at spille Basun og få år efter var det mig, der sammen med resten af orkesteret, gik og spillede i spidsen for 1. maj demostrationerne i Struer.

16 år gammel i 1992 og stærkt inspireret af min tætte kontakt med det Socialdemokratiske folketingsmedlem Henning Nielsen i forbindelse med Blødersagen, meldte jeg mig ind i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, og blev aktiv i den lokale afdeling: DSU Holstebro/Struer. Herfra gik det hurtigt, jeg blev bestyrelsesmedlem, næstformand og så endelig i 1994 formand for afdelingen. 1995 blev jeg valgt som amtsformand for hele DSU i Ringkøbing Amt, og fik samtidig en plads i DSUs Hovedbestyrelse. Gennem fem år var jeg amtsformand, og brugte al min tid på politik. Det var dengang Poul Nyrup Rasmussen var statsminister.
Det var en spændende tid, og sådan er livet nogle gange at jeg tre år i træk holdt tale til de store 1. maj møderne på Rådhuspladsen i Struer, på vegne af DSU. For den lille dreng der engang havde stået der, med sin far i hånden, var det stort!

1997 blev jeg for første gang opstillet til Byrådsvalget i Struer, som kandidat for DSU opnåede jeg 147 personlige stemmer, og var milimeter fra at blive valgt ind. Jeg blev 1. suppleant for Socialdemokratiet i byrådet, og senere i 1998 blev jeg så indsuppleret og Byrådsmedlem.

Det var starten på min tid i politik og mangt og meget er sket siden, i dag er jeg Folketingskandidat for Socialdemokratiet og kæmper for at opnå en plads på Christiansborg :-)

Tilbage til Politik
1997

 


Bestyrelsen for DSU Holstebro/Struer 1994
Jeg er formand, og står som nr 2 fra venstre.
Vi arrangerede "Månedens Minister",
offentlige debatmøder med
Jan Trøjborg, Frank jensen og til sidst kom
statsminister Poul Nyrup Rasmussen