Privat

Jeg blev født i 1976 og i 2000 blev jeg gift med Rikke Fjordbak Ravn. Sammen har vi tre drenge: Johannes fra 2004 samt tvillingerne Gabriel og Emmanuel som blev født i 2007.

Vi bor på den tidligere proprietærgård Kirkebygaard, nær Humlum i Struer Kommune. Jeg har en storebror og storesøster, Per og Pernille hedder de. Vores forældre Rita og Kaj lever ikke længere, men vores mor Rita kom fra Helsingør og Kaj, vores far, han kom fra Ydby på Thy.

Grundet Bløderskandalen, hvor jeg som 8 årig blev HIV-smittet via min livsnødvendige blødermedicin, så blev jeg førtidspensioneret som 18 årig (læs mere om dette på blodersagen.dk). Derfor har jeg ikke fået en uddannelse, eller et "job" i traditionel forstand.

Men jeg er Folketingskandidat for Socialdemokratiet valgt af Struer-Lemvig Kredsen og medlem af forretningsudvalget for Danske Handicaporganisationer og en masse andre bestyrelser. Derudover laver jeg en masse frivilligt arbejde, som fotograf for FC Midtjylland og FCMfoto.dk, i forskellige bestyrelser og så står jeg grundlagt nyhedsmediet Struer Nyheder som har ca. 50.000 læsere om ugen.

Hørehæmmet blev jeg som seks årig, og brugte høreapperater indtil jeg i oktober 2012 blev opereret og fik Cochlear Implant. I dag hører jeg langt bedre med CI, end før med høreapperaterne :-)

Jeg holder meget af at spille musik, og bruger gerne tid hver dag på at spille på mit gamle Hornung & Møller flygel eller på orglet i Humlum Kirke. I vores hjem har vi i hele taget en masse instrumenter, mine tre sønner spiller alle klaver, så ja, musik fylder meget i vores families liv.

Vores hjemmesider: www.kirkebygaard.dk - www.blodersagen.dk - www.fcmfoto.dk - www.struernyheder.dk - www.fousing.dk

 
Nordkap 2015