Forfatter og digter

Min debut fik jeg som forfatter i maj 2010, da bogen "En dag ad gangen - en historie fra Blødersagen", udkom fra Bogforlaget Frydenlund.
Bog nummer to blev "Vi er mestrene - FC Midtjyllands Guldfest 2015", udkom november 2015 fra Villys Bogtryk.
Senest udkom "Da døden blev aflyst" fra Ordskælv i 2021.

En dag ad gangen - en historie fra blødersagen

At skrive denne bog, havde været et langt projekt. Det startede tilbage i 2000, da Rikke og jeg var blevet gift. Jeg tænkte over at historien om mit liv som HIV-smittet bløder skulle skrives, bevares for eftertiden. Det blev til et udkast, som jeg sendte til Jane Aamund. Hun kontaktede mig, og inviterede os ud til hende, hun boede nærved i Lemvig. Da startede Jane Aamund med at undervise mig i, hvordan man egentlig skriver en bog. Hun gav mig opgaver for, og jeg fik et indblik i hvordan hun selv gjorde, når hun skrev sine egne bøger. Desværre blev hun efter en tid syg, og projektet stoppede indtil videre.

Så i 2009 skete det at jeg fik en despression, det var svært at forstå, jeg havde overlevet, var blevet gift, havde fået tre børn. Så lykkelig som jeg kun kunne have drømt om! - Men fortiden skulle bearbejdes, og det blev den ved at skrive bogen.
Derefter fik jeg kontakt til Hanne Reintoft, som havde været en god støtte for min mor og far da jeg var lille. Hun hjalp mig med at få bogen gjort klar til forlaget, det tog et års tid og det var en meget spændende proces. Jeg fik samtidig også et klart indblik i, hvordan Hanne skriver sine egne bøger. Så nu er jeg blevet oplært af både Jane Aamund og Hanne Reintoft, hvor heldig kan man være? :-)

I maj 2010 udkom bogen så endelig. Det er en stor lettelse at historien er sikret, at det der skete ikke vil blive glemt. Bogen står på alle landets biblioteker. Blødersagen vil blive husket, og det samme vil mine forældres, ja min families kamp.

Er udsolgt men kan lånes på de fleste biblioteker.

Læs meget mere om bogen og Blødersagen på min side: www.blodersagen.dk

Vi er mestrene - FC Midtjyllands Guldfest

Dette var et helt unikt bogprojekt. Min bror Per og jeg tog flere tusinde billeder de dage i sommeren 2015 hvor FC Midtjylland fejrede det første mesterskab i klubbens historie, disse billeder dannede grundlaget i denne bog som hylder triumfen. Dette blev en bog som jeg, med assistance fra min hustru Rikke, selv lavede helt fra bunden. Teksten, hele opsætningen frem til de sidste skærekanter før bogen blev sendt til trykkeriet, det lavede vi selv.
Villys Bogtryk i Humlum stod for at bogen blev trykt. Bogen kom på boghandlernes hylder lige til julehandlen.
Guld cheftræneren Glen Riddersholm og holdets anfører Kristian Bach Bak skrev begge indlæg til bogen.
Bogen udkom i december 2015. Var på hylderne i alle boghandlerne i midt- og vestjylland. Bogen kan i dag købes hos mig.

Da døden blev aflyst - 40 år med AIDS

Denne bog blev udgivet af non-profitorganisationen Ordskælv i samarbejde med AIDS-Fondet. Jeg bidrog som medforfatter med en af de 8 historier i bogen. Bogen giver et fint og bredt billede af hvordan det var - og er - at leve med HIV og AIDS. Den blev udgivet på 40-året efter AIDS kom frem og ca. 25 år efter at der kom en effektiv behandling.
Jeg fortæller min historie i bogen. Ordskælv stod for det store arbejde med at klæde os på der selv skrev vores historier, samt at sætte bogen op.
Bogen udkom i december 2021.

Bogen kan købes gennem AIDS-Fondet på deres webshop.

Digter

Digtsamlingen "Digte om Livet og Kærligheden" blev udgivet digitalt i tidsrummet 1997-2000. Samlingen består af 142 digte. Se dem via linket: Digte om Livet og Kærligheden

Digtet "Mit alt" har været brugt i pensum på gymnasiale uddannelser.
Digtene "Glæden ingen grænser kender" og "Husk at leve livet" har været brugt som tekst på klassisk musik. Hør dem via disse link: "Glæden ingen grænser kender" og "Husk at leve livet"
 

Foredrag

Jeg tager også ud og holder foredrag. Læs mere derom via dette link.